bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人

DCEP / E-CNY ja PLUS TOKEN - PlusToken STO (Security Token Offering) - Salauksenvaihto / lompakko / vaihto DCEP / E-CNY: n ostamista varten. Ohjeet APP-sovelluksen lataamiseen älypuhelimeesi (IOS ja Android). Opetusohjelma lataamiseen ja ilmainen rekisteröinti / rekisteröinti.


Albanian, Bosnian, Bulgarian, english, spanish, hindi, Dutch, Italian, Japanese, Chinese, Greek, Croatian, Norwegian, Portuguese, Polish, French, romanian, Swedish, German, Serbian, Slovak, Slovenian, Finnish, danish, Thai, Czech, Turkish, Ukrainian, Hungarian, belarusian, Russian, Vietnamese,
Hajautettu monitekoinen lompakko, hajautettu vaihto, maksuratkaisut QR-koodin ja AI-koirien välityskaupan kautta ++ Kaikki yhdessä mobiilisovelluksessa Android- ja IOS-älypuhelimille ++ Houkutteleva kumppaniohjelma suosituksille ++ Bonusohjelma DCEP / E-CNY: lle: Plus Token - Lataa sovellus nyt! Suojattu lompakko kryptovaluutoille, kuten BitCoin, LiteCoin, Ethereum, Bitcoin-Cash, DCEP / E-CNY, Doge, EOS, Ripple ja Dash - pysyvästi turvallinen, hajautettu ja tuntematon. Suomi, Finland
suomalainen, Finnish - Finland, - Security Token Offering (STO)
Koti - DCEP / E-CNY ja PLUS TOKEN
DCEP / E-CNY ja PLUS TOKENKiinan digitaalinen valuutta ja Plus Token-lompakko


Ensimmäinen osa: DCEP / E-CNY

Mikä on DCEP / E-CNY?
 • DCEP / E-CNY (Digital Currency Electronic Payment) on laillinen digitaalinen valuutta, jonka myöntää People's Bank of China. DCEP / E-CNY on pääosin digitaalinen maksuväline. DC viittaa digitaaliseen valuuttaan, EP viittaa sähköiseen maksuun, toisin sanoen: digitaaliseen valuuttaan ja elektronisiin maksuvälineisiin. Sen toiminnalliset ominaisuudet ovat täsmälleen samat kuin paperilla, mutta digitaalisessa muodossa.
 • Keskuspankin myöntämä DCEP / E-CNY voidaan korvata paperilla. Voidaan olettaa, että DCEP / E-CNY on kiinalaisen valuutan RMB kuudes painos (RMB 3.0, digitaalinen valuutta korvaa perinteiset setelit ja kolikot).

DCEP / E-CNY: n ominaisuudet ja edut:
 1. Täydellinen hyväksyntä. Mikään kiinalainen laitos tai henkilö ei voi hylätä DCEP / E-CNY: tä. Valuutta on sidottu 1: 1 Kiinan kansalliseen valuuttaan RenMinBi (RMB).
 2. Korkea turvallisuus keskuspankin lainatakauksen ansiosta.
 3. Kaksi salaustason suojaustasoa. Volks-Zentralbank - Liikepankki - Julkinen, ei ole teknistä oletusreittiä.
 4. Vararahajärjestelmän (M0) korvaaminen. DCEP / E-CNY korvaa M0: n, joka korvaa käteisvaroja (järjestelmä on suunniteltu jopa 300 000 tapahtumaan sekunnissa).
 5. Kaksi offline-maksua. Toisin sanoen maksut voidaan suorittaa, vaikka sekä maksaja että maksunsaaja olisivat offline-tilassa. Niin kauan kuin matkapuhelimeen saadaan virtaa, kaksi matkapuhelinta voi muodostaa yhteyden reaaliajassa siirtääkseen rahaa, joka sitten kiertää kuin paperiraha.
 6. Nimettömyys. Nimettömien julkisten maksujen vaatimukset ilman sitovia pankkikortteja täytetään.
 7. Voidaan myös maksaa erittäin suuria määriä, mutta tämä voi edellyttää KYC (Know Your Customer)-sertifikaattia.
 8. Neljällä keskuspankkielimellä on yhteensä 84 teknologiapatenttia (syyskuusta 2019).

Mitä ongelmaa DCEP / E-CNY ratkaisee?
 1. Helppo kantaa ja maksaa (muutosta ei tarvita).
 2. Edullinen (tulostus, tulostus, palautus, kuljetus, varastointi, kuluminen) ja on ympäristöystävällinen.
 3. Väärentäminen ei ole enää mahdollista (väärennetyn rahan torjunta).
 4. Toteutetaan reaaliaikaisen tiedon hankkiminen, kuten valuutan luominen, kirjanpito ja tiedonkulku. Tarjoaa hyödyllisen viitteen valuuttasijoituksiin, rahapolitiikan muotoiluihin ja toteutuksiin.
 5. Se voidaan maksaa ilman Internet-yhteyttä.
 6. Kiinan raha-suvereniteetin ja oikeudellisen aseman suojaaminen.
 7. RMB: stä tulee nopeasti kansainvälinen maksuväline.

DCEP / E-CNY: n alkuperä
 1. Vuonna 2014 keskuspankki perusti laillisen digitaalisten valuuttojen tutkimusryhmän tutkimaan blockchainia ja digitaalisia valuuttoja.
 2. Vuonna 2017 keskuspankki perusti virallisesti China Digital Currency Research Institute: n.
 3. Vuonna 2018 Digital Currency Research Institute perusti "Shenzhen Fintech Co., Ltd." osallistuakseen blockchain-rahoitustransaktioiden ja muiden hankkeiden kehittämiseen.
 4. Ensimmäisiä instituutioita, jotka voittivat keskuspankin digitaalvaluutan kautta elokuussa 2019, olivat Alibaba, Tencent, Kiinan teollisuus- ja liikepankki, Kiinan rakennuspankki, Kiinan keskuspankki, Kiinan Agrarbank ja China UnionPay.
 5. Tammikuussa 2020 keskuspankki käynnisti DCEP / E-CNY: n ja sen maailmanlaajuisen mainonnan.

Toinen osa: PLUS TOKEN

Mikä on Plus Token?
 1. Hajautettu salaus lompakko. Tukee kahdeksan suurta digitaalista valuuttaa, ilmainen lataus ja rekisteröinti sekä ilmainen käyttö.
 2. Perustaja on Korean tekninen tiimi, alun perin Samsung ja Google Pay.
 3. Vastaanota 6 - 18% krypto-talletuksestasi kuukausittain (päivittäisellä maksulla).
 4. Minimi määrä AI-Dog: tä kohti on 500 dollaria.
 5. Enimmäismäärä on 50 000 dollaria tiliä kohti.
 6. Voit kytkeä AI-Dog: n pois päältä milloin tahansa ja salausmaksusi maksaa.

Kuinka Plus Token tuottaa voittoa?
Monen hyödykkeen rajat ketju lompakko.
 1. OTC (Over The Counter) Exchange.
 2. AI-Dog Arbitrage (vuodesta 2015).
 3. Mobiilipelien isäntä.
 4. Mobiilimaksuratkaisu.
 5. Jälleenmyyjäportaali.
 6. Sisäänrakennettu hajautettu matkapuhelinkeskus.
 7. Sosiaalinen media ja projekti hosting.

Kuinka voin rekisteröityä Plus Token AI-Dog: iin?
 1. AI-Dog: n rajoitettu käyttö! Käyttö on rajoitettu 10 miljoonaan jäseneen maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä 173 maassa on 3,8 miljoonaa jäsentä. Kiinan keskuspankki varaa 2 miljoonaa tiliä käyttötarkoituksiinsa. Tämä tarkoittaa, että käytettävissä on vain 4,2 miljoonaa tiliä.
 2. Rekisteröinti on mahdollista vain vuoteen 2022 saakka tai kunnes 10 miljoonaa jäsentä on saavutettu - sen mukaan, kumpi tulee ensin.
 3. Kun Plus Token saavuttaa 10 miljoonaa jäsentä, uudet jäsenet eivät voi enää aktivoida AI-Dog: tä.
 4. Ensimmäiset 10 miljoonaa jäsentä saavat kuitenkin 6-18%: n bonuksen kuukaudessa seuraavien 2 vuoden aikana.
 5. Valmistele matkapuhelinkortit etukäteen ja osta digitaaliset valuutat talletuksiksi AI-Dog: ssä etukäteen. Mene aloitusasentoon ennen verkon avaamista! Kaikki tehtävät todennäköisesti täytetään nopeasti!

DCEP / E-CNY: n ja Plus Token: n ekologinen kehitys ja näkymät

DCEP / E-CNY-mainostulot Plus Token: n sisällä
 1. Mainostuloja on kolme tasoa. Kiinan kotimainen mainonta tarjoaa 6% DCEP / E-CNY-volyymista, ulkomainen mainonta tarjoaa 9% DCEP / E-CNY-määrästä! DCEP / E-CNY-kampanjan kampanja-aika on 18 kuukautta!
 2. 18 kuukauden kuluttua tarjolla on lisäpalkkioita (jollei ilmoituksesta muuta johdu), joita voi nauttia eliniän ajan!
 3. Vain maailmanlaajuiset Plus Token-käyttäjät voivat hyödyntää tätä DCEP / E-CNY-mainostamista.
Lataa ohjeet
Referer-ID: 1783026792

DCEP / E-CNY ja PLUS TOKEN STO (Security Token Offering) PlusToken - BTC-, ETH-, DCEP / E-CNY-, LTC-, DASH-, BCH-, XRP-, DOGE & EOS -salausvaluutoilla voidaan vaihtaa ja pitää niitä lompakossa. Kiinan salausvaluutan DCEP / E-CNY: n ostaminen ja vaihtaminen.


suomalainen, Finnish - Suomi, Suomi, Finland
vietnam, venäläinen, Valko-Venäjän, unkari, ukrainalainen, turkki, Tšekin, thaimaalainen, tanska, suomalainen, Slovenian, Slovakian, serbialainen, saksa, ruotsi, romanialainen, ranskalainen, puola, portugali, Norja, kroatialainen, kreikkalainen, kiinalainen, japanilainen, italialainen, hollantilainen, hindi, espanjalainen, englanti, bulgarialainen, Bosnian, albanialainen, - (STO) Security-Token-Offering suomalainen - another wallet
suomalainen - bonus wallet
suomalainen - medical cannabis
suomalainen - cannabis participation

Pyydä ilmaista joukkueen verkkosivustoa
Tämä sivusto, jossa on Referer-ID ja muu markkinointimateriaali, tarjotaan maksutta, jos olet aiemmin rekisteröitynyt tähän osoitteeseen PlusToken.Tämä verkkosivusto on palvelun IS-R
PLUS TOKENIN RIIPPUMATTOMASTI
Referer-ID : 1783026792


 
Kiitos!

Ratkaisevaa menestykseen on vahva tiimi.
Saat tämän kotisivun ilmaiseksi sekä lisää aloitussivuja ja muita markkinointimateriaaleja.


Syötä sähköpostiosoitteesi:


.

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - DCEP / E-CNY: n kansainvälinen jakelu PT APP: n kautta. Lataa, kirjaudu sisään / rekisteröidy vain referenssin kautta. Vaiheittainen opas siitä, miten se toimii. - Voit asentaa DCEP / E-CNY-lompakon täältä opetusohjelman, jossa selitämme yksityiskohtaisesti ja vaihe vaiheelta, kuinka lataus ja rekisteröinti suoritetaan, sekä lisätietoja. : DCEP / E-CNY ja PLUS TOKEN !


Vietnamese, Russian, belarusian, Hungarian, Ukrainian, Turkish, Czech, Thai, danish, Finnish, Slovenian, Slovak, Serbian, German, Swedish, romanian, French, Polish, Portuguese, Norwegian, Croatian, Greek, Chinese, Japanese, Italian, Dutch, hindi, spanish, english, Bulgarian, Bosnian, Albanian, Suomi, Finland
suomalainen, Finnish - Finland, - STO - Security Token Offering

Copyright © 2021