bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Hotline: +49 (0)2871-2197467   

PLUS TOKEN - Udhëzime për shkarkim dhe regjistrim / regjistrim: - PlusToken STO (Security Token Offering) - Udhëzime se si të shkarkoni këtë app shkëlqyer në smartphone tuaj (iOS dhe Android). Tutorial për shkarkim dhe regjistrim / regjistrim falas.


english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
zgjidhje shpërndarë pagesës Multi-kripto-portofolin nëpërmjet QR code decentralizuar Exchanger dhe Arbitrazhit Trading ++ të gjitha në një app celular për iOS dhe Android smartphones Programin ++ Tërheqëse Affiliate për referime: Plus Token - Shkarkoni aplikacionin tani! portofolin Secure për monedhave kripto si Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Doge, Bitcoin-Cash, Ripple, EOS dhe dash - në nivel lokal, në mënyrë të përhershme të sigurta dhe anonime. Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Albania, - Security Token Offering (STO)
Aplikacioni i celularit mund të shkarkohet falas për IOS dhe smartphones Android.
Çdokush mund të përdorë portofolin në mënyrë pasive dhe të menaxhojë asetet në mënyrë dërrmuese dhe në mënyrë anonime dhe të sigurt kundër hakerëve.

Përdorimi i AI-Dog-Robot nuk është një domosdoshmëri, por një opsion i ofruar nga PLUS TOKEN për të gjeneruar përfitime pasive.

Udhëzimet

  • Shkarko aplikacionin PLUS TOKEN APP
  • Regjistrimi në PLUS TOKEN
  • Hyni në PLUS TOKEN
  • Verifikimi në PLUS TOKEN

Shkarko aplikacionin PLUS TOKEN APP
Download lidhje

(https://appdown.globalonline.cc/share-2.3.1.html)


1.) Hapni lidhjen e shkarkimit në shfletuesin e telefonit inteligjent.
Download lidhje

2.) Përzgjedhja e sistemit operativ

3.) Shkarkimi është nisur

4.) Hapni aplikacionin pas shkarkimit

5.) Siguri, pasi APP PLUS TOKEN nuk është në APP Store

6.) Ndrysho cilësimet e sigurisë për këtë APP

7.) Lejo instalimin për këtë aplikacion

8.) Filloni instalimin e APP-së

9.) PLUS TOKEN APP është instaluar

10.) Instalimi është i plotë

Për sistemet operative IOS: Instaloni aplikacionet e biznesit me porosi.
Aplikacioni PlusToken është një aplikacion korporatash / zhvilluesish dhe nuk mund të shkarkohet ende nga dyqani Luaj. Para se të hapësh këto aplikacione, duhet të krijosh besim për ta.
Herën e parë që hapni aplikacionin, do të shihni një njoftim që zhvilluesi i aplikacionit nuk i besohet. Mund ta mbyllni këtë mesazh, por aplikacioni nuk do të hapet akoma.

Pas mbylljes së mesazhit, mund të krijoni besim për zhvilluesin e aplikacionit. Prekni Cilësimet> Të përgjithshme> Profilet ose Profilet dhe Menaxhimi i Pajisjeve. Nën titullin "Business App" do të shihni një profil për zhvilluesin.
Nën këtë titull, takoni emrin e profilit të zhvilluesit për të krijuar besim për këtë zhvillues. Do t'ju kërkohet të konfirmoni përzgjedhjen tuaj.
Pasi ta keni besuar këtë profil, mund ta hapni menjëherë. Ky zhvillues do të besohet derisa të përdorësh butonin Fshi aplikacionin.
Regjistrimi në PLUS TOKEN
Nëse dëshironi të regjistroheni, ju lutemi shkruani numrin si referues (pika 10):

Referer-ID: 15782248200


1.) Menuja e përzgjedhjes së gjuhës

2.) Zgjidh gjuhën

3.) Përzgjedhja për regjistrim

4.) Shënoni për të pranuar kushtet dhe hapin tjetër

5.) Kliko këtu për të zgjedhur kodin e vendit

6.) Zgjidhni vendin dhe shkoni në hapin tjetër

7.) Shkruani numrin celular (pa kodin e vendit dhe pa udhëheqjen 0 !!) dhe pastaj në hapin tjetër. Vlera e hyrjes është gjithashtu emri juaj i llogarisë për identifikim të mëvonshëm

8.) Lëvizni simbolin në mes të rrethit.

9.) Formulari i regjistrimit është hapur
10.) Plotësoni formularin e regjistrimit dhe dorëzoni. Futni si XXXXXX emrin e llogarisë (numrin celular) të referuesit tuaj (pa kodin e vendit dhe pa udhëheqjen 0 !!) dhe pastaj në hapin tjetër
Referer-ID:
15782248200

11.) Ekzistohen 4 "fjalë". Pastaj shkruani ato në rendin e treguar (mbani shënim me kujdes!) Dhe vazhdoni në hapin tjetër

12.) Përdorni menunë e përzgjedhjes për të zgjedhur 4 "fjalët" në rendin e duhur

13.) 4 fjalët duhet të shihen në ekranin e treguar në të njëjtën mënyrë si në pikën 12)

14.) Ekrani "Tasti Privat" shfaqet dhe duhet të ruhet. Tani mund ta telefononi APP-në e PLUS TOKEN-it.

Tani mund ta telefononi APP-në e PLUS TOKEN-it.
Identifikimi bëhet me emrin tuaj të llogarisë dhe fjalëkalimin tuaj të zgjedhur të identifikimit.
Për transaksionet, atëherë përdorni fjalëkalimin e transaksionit që keni zgjedhur.
Emri i llogarisë suaj është numri i celularit të regjistruar nga ju në regjistrimin (pika 7) (pa kodin e vendit dhe pa udhëheqjen 0 !!).
Për shembullin e mësipërm, emri i llogarisë do të ishte: 171987654321

E RËNDËSISHME !!
Për vetë regjistrimin nuk ka nevojë për kodin SMS. Menjëherë pas regjistrimit, klikoni mbi artikullin "Safe Settings" në "Settings" dhe verifikoni numrin e telefonit, dhe mundësisht edhe adresën e e-mailit! Përndryshe nuk mund të merrni SMS nga PlusToken!


Hyni në PLUS TOKEN

1.) Thirrni APP.

2.) Futni emrin e llogarisë dhe fjalëkalimin. Kliko në "Login".

3.) Lëvizni simbolin në mes të rrethit.
Verifikimi në PLUS TOKEN
Për të bërë pagesa në një portofol të jashtëm, duhet të verifikoni veten për arsye ligjore. Verifikimi bëhet me ndihmën e një njohje të automatizuar të fushës vizuale. Në fushën "Identification number" (pika 6.) duhet të futni numrin e pasaportës ose numrin e kartës së identitetit. Emri i futur këtu duhet të jetë identik me emrin në dokumentin tuaj të identitetit.


1.) Pas identifikimit klikoni në "Profile".

2.) Përzgjedhja e cilësimeve ("Settings")

3.) Përzgjedhja e verifikimit ("Certification").

4.) Kliko në "Certification".

5.) Maska e hyrjes për verifikim.

6.) Jepni kodin e vendit, emrin dhe numrin e letërnjoftimit ose pasaportës (emri i plotë siç thuhet në dokumentin e ID). Klikoni në rrethin e bardhë. Ndiqni udhëzimet (kthejeni kokën, injoroni, hapni gojën ...) dhe përsëritni nëse është e nevojshme. Vetëm kur fotografia e mbaruar të shfaqet në rrethin e bardhë, klikoni në "Submit".

7.) Llogaria është verifikuar.
Emri i llogarisë suaj është gjithashtu XXXXXX për referime.
Nëse ju rekomandoni PLUS TOKEN, kaloni emrin e llogarisë tuaj te palët e interesuara në mënyrë që ata të mund t'ju shkruajnë si referues. Regjistrimi është i mundur vetëm me një XXXXXX të vlefshme.
Prandaj, sistemi i shpërblimit mund të bëhet një detyrë për referuesit.

Pas regjistrimit me PLUS TOKEN me Referer-ID më lart, të dy mund ta përdorni këtë faqe në formë të personalizuar me Referer-ID tuaj, si dhe materiale të tjera të marketingut.

PLUS TOKEN - Udhëzime për shkarkim dhe regjistrim / regjistrim: STO (Security Token Offering) PlusToken - Në portofolin, e kripto-monedhat BTC, ETH, LTC, Dash, BCH, XRP, Doge & EOS aktualisht mund të mbahen dhe tregtohen. Merrni monedhën tuaj të kriptoj dhe e vendosni në një platformë tjetër për fitime shtesë.


shqiptar, Albanian - Shqipëri, Shqipëri, Albania
vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, - (STO) Security-Token-Offering
Sipërfaqja për anëtarët e ekipit

Ne sigurojmë partnerët tanë me këtë faqe të personalizuar të ekipit (me Referer-ID) falas, si dhe materiale shtesë të marketingut. (Ju gjithashtu mund të përdorni këtë faqe në qoftë se jeni tashmë një partner në PlusToken.    Info  )

PARTNERË E PAVARUR E PLUS TOKEN
Referer-ID : 15782248200


IS-R Internetdienstleistungen
Dipl. Ing. Bernd Reinders
Ignaz-Semmelweis-Str. 2
46397 Bocholt
Germany
Phone: +4­9(0)15782248200
Fax: +4­9(0)2871222364
Email [email protected]
Skype: marion.reinders2
Ju faleminderit!

Ne menjëherë do t'ju dërgojmë udhëzime se si të merrni mjetet tona unike të marketingut për START tuaj optimale.
Ju merrni të lirë këtë website këtu dhe faqe të tjera ulje.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


.

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - Së pari, duhet të shkarkoni APP. Ju mund të regjistroheni / regjistroheni vetëm përmes referimit tuaj. Këtu është një udhëzues hap pas hapi se si ta bëni atë. - Që do të donte për të instaluar aplikacionin Wallet, të gjeni këtu një tutorial ku hap-pas-hapi instruksionet dhe në detaje, se si të procedohet (shkarkimit dhe të regjistrimit) dhe informacione të tjera. : PLUS TOKEN - Udhëzime për shkarkim dhe regjistrim / regjistrim: !


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Albania, - STO - Security Token Offering