bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Hotline: +49 15782248200   

PLUS TOKEN - tranzacționare de arbitraj cu AI-Dog-Robot - PlusToken STO (Security Token Offering) - Profitați de această opțiune și puneți cripto-urile în tranzacții de arbitraj fără riscuri.


Albanian, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, Chinese, Croatian, danish, english, Finnish, French, German, Greek, hindi, Italian, Japanese, Hungarian, Norwegian, Dutch, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
Puteți să vă recuperați activele din tranzacționare oricând înapoi în portofel. Câștigurile sunt plătite zilnic în portofel.: Plus Token - În prezent, tranzacția AI este disponibilă pentru următoarele valute cripto: BitCoin, Ethereum, LiteCoin, Doge, Bitcoin-Cash, Ripple, Dash și EOS. Puteți mări cantitatea depozitelor dvs. în arbitraj în orice moment. România, Romania
român, romanian - Romania, - Security Token Offering (STO)
Acasă - PLUS TOKEN - tranzacționare de arbitraj cu AI-Dog-Robot
Arbitrajul de tranzacționare (AI-Dog-Robot)


Oricine poate folosi portofelul în mod pasiv pentru a-și gestiona activele de la distanță și astfel în siguranță împotriva hackerilor și în mod anonim.

Cu toate acestea, PLUS TOKEN pretinde că va crește cât mai repede posibil pentru a deveni principalul furnizor de portofel, de schimb și de plată.
Oferta: Utilizatorii pot să își trimită criptocuritățile (în întregime sau parțial) pentru a tranzacționa arbitrajul pe un AI-Dog-Robot conectat.

Utilizarea AI-Dog-Robot nu este o necesitate, ci o opțiune oferită de PLUS TOKEN pentru a genera profituri pasive.
Arbitrajul comercial este cea mai sigură formă de tranzacționare, deoarece nu sunt posibile pierderi.

În prezent, câștigurile lunare de aproximativ 10% (aproximativ 0,33% pe zi) sunt plătite la depozitele din AI-Dog-Robot.

Câștigurile sunt plătite zilnic pentru portofelul Plus Token al utilizatorilor activi. Cu schimbătorul integrat al portofelului, Plus Token poate fi schimbat oricând în Ethereum (ETH).

Pentru a participa la tranzacționarea arbitrajului, este necesar un depozit de cel puțin 500 USD în cel puțin o monedă criptografică. Suma maximă a depozitelor în AI-Dog-Robot este de 50.000 $.
Depunerile din AI-Dog pot fi transferate înapoi în propriul dvs. portofel în orice moment. Pentru o compensare în primele 28 de zile, se va percepe o taxă unică de 5%. Începând cu a 29-a zi, taxa este de 1%.
Cu toate acestea, un depozit existent în AI-Dog-Robot poate fi, de asemenea, majorat în orice moment (de exemplu: utilizarea efectului ratei dobânzii prin "reinvestirea" profiturilor).

Manipularea AI-Dog este foarte simpla:


instrucțiuni
  • Transferul depozitelor către AI-Dog
  • Creșterea depozitelor existente
  • Transferul depozitelor în portofel

Transferul depozitelor către AI-Dog

1.) După conectare, faceți clic pe "Profile".

2.) Apoi sunați la AI-Dog.

3.) Deschideți AI-Dog pentru moneda selectată (aici, de exemplu, Ethereum / ETH). Pentru aceasta, glisați comutatorul spre dreapta.

4.) Fereastra de intrare pentru suma se deschide.

5.) Introduceți suma în moneda criptată selectată (aici, de exemplu, 2,85 ETH).
 IMPORTANT: Introduceți cu punct zecimal și NU cu virgulă !! *
Introduceți parola de tranzacție și faceți clic pe "OK".

În acest exemplu, 2.85 ETH au fost transferate din portofel la AI-Dog-Robot. Din această sumă veți primi acum premii care vor fi creditate zilnic în portofelul dvs. Plus Token.
Notă: Suma primului transfer trebuie să fie mai mare decât echivalentul a 500 USD.Creșterea depozitelor existente

1.) Deschideți AI-Dog și faceți clic pe moneda selectată (aici, de exemplu, BitCoin / BTC).

2.) Se deschide fereastra de intrare pentru suma care trebuie majorată.

3.) Aici: un depozit existent de 0,0995 BTC trebuie majorat cu 0,5 BTC. Există apoi 0.5995 BTC în AI-Dog-Robot.
 IMPORTANT: Introduceți cu punct zecimal și NU cu virgulă !! *
Apoi dați clic pe "+" (plus).

4.) Se deschide fereastra de introducere a parolei tranzacției.

5.) Introduceți parola de tranzacție și faceți clic pe "OK".

În acest exemplu, depozitul existent de 0,0995 BTC a fost majorat cu 0,5 BTC. 0.5 BTC au fost transferate de la Wallet la AI-Dog-Robot. Veți primi acum câștigurile de la 0.5995 BTC, care vor fi creditate zilnic la portofelul dvs. Plus Token.Transferul depozitelor în portofel

Selectarea valutei cripto-valutare, care ar trebui transferată din AI-Dog înapoi la portofel (aici, de exemplu, BTC). Pentru aceasta, împingeți comutatorul înapoi spre stânga.

În acest exemplu, depozitul BTC existent va fi transferat din AI-Dog în portofel. O retransmisie se poate face oricând.
Notă: Depozitele ar trebui să rămână pe AI-Dog-Robot timp de cel puțin 28 de zile. Pentru un transfer retur în primele 28 de zile, se va percepe o taxă de 5% - începând cu a 28-a zi se va percepe o taxă de 1% din suma returnată.

*) Notă pentru utilizatorii cu sistem de operare IOS (smartphone-uri Apple):
În funcție de setările telefonului, este posibil să nu existe nici un punct zecimal pe tastatura care apare. În acest caz, scrieți suma dorită cu punct zecimal, de ex. un fișier text. Apoi copiați suma și inserați-o în câmpul de introducere al Plus Token-APP. Instrucțiuni pentru descărcare
Referer-ID: 15782248200

PLUS TOKEN - tranzacționare de arbitraj cu AI-Dog-Robot STO (Security Token Offering) PlusToken - Arbitrajul de tranzacționare generează profit de 7% la 18% pe lună. În prezent, aproximativ 0,3% este distribuită zilnic. Aceasta este echivalentă cu un randament lunar de aproximativ 10% din depozitele dvs. Și fără niciun risc.


român, romanian - România, România, Romania
vietnameză, ucrainean, turc, tailandez, suedez, spaniol, sloven, slovac, sârb, rus, român, portughez, polonez, olandez, norvegian, maghiar, japonez, italian, hindi, grec, german, franceză, finlandeză, englez, danez, croat, chinez, ceh, bulgar, bosniac, Belarus, albanez, - (STO) Security-Token-Offering
Acest site web cu Referer-ID și alte materiale de marketing este oferit gratuit, dacă v-ați înregistrat anterior la PlusToken.

Solicitați un site web gratuit / materiale de marketing

PARTENERUL INDEPENDENT AL PLUS TOKEN
Referer-ID : 15782248200


IS-R Internetdienstleistungen
Dipl. Ing. Bernd Reinders
Ignaz-Semmelweis-Str. 2
46397 Bocholt
Germany
telefon: +4­9(0)15782248200
Fax: +4­9(0)2871222364
Mail: [email protected]
Skype: marion.reinders2
Vă mulțumim!

Hotărârea pentru succesul dvs. este o echipă puternică.
Veți primi această pagină web gratuit, precum și alte pagini de destinație și alte materiale de marketing.


Pur și simplu introduceți adresa de e-mail:


.

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - Arbitrajul de tranzacționare este cea mai sigură formă de tranzacționare, deoarece nu sunt posibile pierderi. Tranzacționarea cu AI-Dog-Robot (AAAAAA) este doar o ofertă pe care o puteți utiliza. Nu este o necesitate. - De asemenea, puteți utiliza portofelul descentralizat sigur al PLUS TOKEN numai pentru păstrarea valorii cripto-valutare. : PLUS TOKEN - tranzacționare de arbitraj cu AI-Dog-Robot !


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Dutch, Norwegian, Hungarian, Japanese, Italian, hindi, Greek, German, French, Finnish, english, danish, Croatian, Chinese, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, Albanian, România, Romania
român, romanian - Romania, - STO - Security Token Offering