bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
hotline: +49 15782248200   

PLUS TOKEN - arbitragehandel met de AI-Dog-Robot - PlusToken STO (Security Token Offering) - Maak gebruik van de optie en zet uw crypto-valuta in volledig risicoloze arbitragehandel.


Albanian, Bosnian, Bulgarian, Chinese, danish, German, english, Finnish, French, Greek, hindi, Hungarian, Italian, Japanese, Croatian, Dutch, Norwegian, Ukrainian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Slovenian, Slovak, spanish, Thai, Czech, Turkish, Vietnamese, belarusian, Swedish,
U kunt uw tegoeden op elk gewenst moment terughalen naar uw portemonnee. De winsten worden dagelijks aan je portemonnee betaald.: Plus Token - AI-handel is momenteel beschikbaar voor de volgende crypto-valuta's: BitCoin, Ethereum, LiteCoin, Doge, Bitcoin-Cash, Ripple, Dash en EOS. U kunt op elk moment het bedrag van uw stortingen in arbitrage verhogen. Holland, Nederland, Holland, Netherlands
Nederlands, Dutch - Netherlands, Netherlands Antilles, Suriname, - Security Token Offering (STO)
Thuis - PLUS TOKEN - arbitragehandel met de AI-Dog-Robot
Arbitragehandel (AI-Dog-Robot)


Iedereen kan de portefeuille passief gebruiken om zijn bedrijfsmiddelen op afstand en dus veilig tegen hackers en anoniem te beheren.

PLUS TOKEN zegt echter zo snel mogelijk te groeien om de toonaangevende portefeuille-, wissel- en betalingsprovider te worden.
Het aanbod: Gebruikers kunnen uw crypto valuta in te voeren (geheel of gedeeltelijk) in de arbitrage trading een aangesloten AI-Dog-Robot.

Het gebruik van de AI-Dog-Robot is geen must, maar een optie aangeboden door PLUS TOKEN om passieve winsten te genereren.
Arbitragehandel is de veiligste vorm van handelen, omdat er geen verliezen mogelijk zijn.

Momenteel worden maandelijkse winsten van ongeveer 10% (ongeveer 0,33% per dag) betaald op stortingen in de AI-Dog-Robot.

De winsten worden dagelijks betaald aan de Plus Token-portemonnee van de actieve gebruiker. Met de geïntegreerde warmtewisselaar van de portefeuille in de Plus Token Ethereum (ETH) kan worden gewijzigd op elk moment.

Om deel te nemen aan arbitragehandel is een aanbetaling van minstens $ 500 in ten minste één crypto-valuta vereist. Het maximale aantal stortingen in AI-Dog-Robot is $ 50.000.
Stortingen in de AI-Dog kunnen op elk moment worden teruggeboekt naar uw eigen portemonnee. Voor een terugvordering tijdens de eerste 28 dagen wordt een eenmalige vergoeding van 5% in rekening gebracht. Vanaf de 29ste dag is de vergoeding dan 1%.
maar een bestaande toewijzing aan de AI-Dog-Robot kan ook ook worden verhoogd op elk gewenst moment (bijv. het gebruik van rente-effect door "herinvestering" van de winst).

De afhandeling van de AI-Dog is heel eenvoudig:


instructies
  • Overdracht van deposito's naar de AI-Dog
  • Verhoging van bestaande stortingen
  • Overboeking van deposito's terug naar de portemonnee

Overdracht van deposito's naar de AI-Dog

1.) Klik na inloggen op "Profile".

2.) Bel dan de AI-Dog.

3.) Open de AI-Dog voor de geselecteerde valuta (hier bijvoorbeeld Ethereum / ETH). Schuif hiervoor de schakelaar naar rechts.

4.) Het invoervenster voor het bedrag wordt geopend.

5.) Voer het bedrag in de geselecteerde crypto-valuta in (hier bijvoorbeeld 2,85 ETH).
 BELANGRIJK: Voer met een komma in en NIET met een komma !! *
Voer uw transactiewachtwoord in en klik op "OK".

In dit voorbeeld is 2,85 ETH van uw portefeuille naar de AI-Dog-Robot overgebracht. Van dit bedrag ontvang je nu prijzen die dagelijks worden bijgeschreven op je Plus Token-portemonnee.
Opmerking: Het bedrag van de eerste overdracht moet hoger zijn dan het equivalent van $ 500.Verhoging van bestaande stortingen

1.) Open AI-Dog en klik op de geselecteerde valuta (hier bijvoorbeeld BitCoin / BTC).

2.) Het invoervenster voor het bedrag dat moet worden verhoogd, wordt geopend.

3.) Hier: een bestaande storting van 0.0995 BTC moet worden verhoogd met 0.5 BTC. Er zijn dan 0,5995 BTC in de AI-Dog-Robot.
 BELANGRIJK: Voer met een komma in en NIET met een komma !! *
Klik vervolgens op de "+" (plus).

4.) Het invoervenster voor de transactiewachtwoorden wordt geopend.

5.) Voer het transactiewachtwoord in en klik op "OK".

In dit voorbeeld is de bestaande storting van 0,0995 BTC verhoogd met 0,5 BTC. 0,5 BTC zijn overgebracht van de portefeuille naar de AI-Dog-Robot. Je ontvangt nu de winst van 0.5995 BTC, die dagelijks wordt bijgeschreven op je Plus Token-portemonnee.Overboeking van deposito's terug naar de portemonnee

Selectie van de crypto-valuta, die van de AI-Dog terug naar de portefeuille moet worden overgebracht (bijvoorbeeld BTC). Duw hiervoor de schakelaar naar links.

In dit voorbeeld wordt de bestaande BTC-storting overgezet van AI-Dog terug naar de portefeuille. Een hertransmissie kan ALTIJD worden gedaan.
Opmerking: De aanbetalingen moeten minstens 28 dagen op de AI-Dog-Robot blijven staan. Voor een retourtransfer binnen de eerste 28 dagen wordt een toeslag van 5% in rekening gebracht - vanaf de 28e dag wordt een vergoeding van 1% van het geretourneerde bedrag in rekening gebracht.

*) Opmerking voor gebruikers met IOS-besturingssysteem (Apple smartphones):
Afhankelijk van de instellingen van uw telefoon, is er mogelijk geen komma op het toetsenbord dat verschijnt. Schrijf in dit geval de gewenste hoeveelheid met een decimaalteken in bijv. een tekstbestand. Kopieer vervolgens het bedrag en plak het in het invoerveld van Plus Token-APP. downloadinstructies
Referer-ID: 15782248200

PLUS TOKEN - arbitragehandel met de AI-Dog-Robot STO (Security Token Offering) PlusToken - Arbitragehandel genereert winst van 7% tot 18% per maand. Momenteel wordt ongeveer 0,3% dagelijks verspreid. Dat komt overeen met een maandelijks rendement van ongeveer 10% op uw stortingen. En zonder enig risico.


Nederlands, Dutch - Suriname, Nederlandse Antillen, Nederland, Holland, Nederland, Holland, Netherlands
Zweedse, Wit-Russische, Vietnamees, Turks, Tsjechisch, Thai, Spaans, Slowaaks, Sloveens, Servisch, Russisch, Roemeense, Portugees, Pools, Oekraïens, Noors, Nederlands, Kroatisch, Japanse, Italiaans, Hongaars, Hindi, Grieks, Frans, Fins, Engels, Duits, Deens, Chinees, Bulgarian, Bosnisch, Albanees, - (STO) Security-Token-Offering
Deze website met uw Referer-ID en ander marketingmateriaal wordt gratis verstrekt, als u zich hier eerder op PlusToken hebt geregistreerd.

Vraag een gratis website / marketingmateriaal aan

ONAFHANKELIJKE PARTNER VAN PLUS TOKEN
Referer-ID : 15782248200


IS-R Internetdienstleistungen
Dipl. Ing. Bernd Reinders
Ignaz-Semmelweis-Str. 2
46397 Bocholt
Germany
telefoon: +4­9(0)15782248200
fax: +4­9(0)2871222364
mail: [email protected]
Skype: marion.reinders2
Dank je wel!

Bepalend voor uw succes is een sterk team.
U ontvangt deze homepage gratis, evenals extra bestemmingspagina's en ander marketingmateriaal.


Voer uw e-mailadres:


.

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - Arbitragehandel is de veiligste manier van handelen omdat er geen verliezen mogelijk zijn. De Trading with the AI-Dog-Robot (Artificial Intelligence) is in wezen een aanbod dat u kunt gebruiken. Het is geen must. - U kunt ook de veilige gedistribueerde Wallet van PLUS TOKEN uitsluitend te gebruiken voor veilige opslag van uw crypto valuta. : PLUS TOKEN - arbitragehandel met de AI-Dog-Robot !


Swedish, belarusian, Vietnamese, Turkish, Czech, Thai, spanish, Slovak, Slovenian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Ukrainian, Norwegian, Dutch, Croatian, Japanese, Italian, Hungarian, hindi, Greek, French, Finnish, english, German, danish, Chinese, Bulgarian, Bosnian, Albanian, Holland, Nederland, Holland, Netherlands
Nederlands, Dutch - Suriname, Netherlands Antilles, Netherlands, - STO - Security Token Offering