bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
hotline: +49 15782248200   

PLUS TOKEN - arbitrázs kereskedés a AI-Dog-Robot-vel - PlusToken STO (Security Token Offering) - Használja ki az opció előnyeit, és tegye a crypto pénznemeket teljesen kockázatmentes arbitrázs kereskedelembe.


Albanian, english, belarusian, Bulgarian, Bosnian, Czech, danish, Finnish, French, Greek, hindi, Dutch, Croatian, Japanese, Chinese, Polish, Hungarian, German, Norwegian, Italian, Russian, Portuguese, romanian, spanish, Swedish, Serbian, Slovak, Slovenian, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
A vagyonát bármikor visszavásárolhatja a tárcájába. A nyereményeket naponta fizetik a tárcájához.: Plus Token - A AI kereskedés jelenleg a következő titkosítási pénznemek számára elérhető: BitCoin, Ethereum, LiteCoin, Doge, Bitcoin-Cash, Ripple, Dash és EOS. Ön bármikor növelheti a betétek összegét arbitrázs formájában. Magyarországon, Hungary
magyar, Hungarian - Hungary, - Security Token Offering (STO)
Főoldal - PLUS TOKEN - arbitrázs kereskedés a AI-Dog-Robot-vel
Arbitrázs kereskedelem (AI-Dog-Robot)


Bárki használhatja a pénztárcát passzív módon, hogy eszközeit távolról és biztonságosan kezelje a hackerek ellen és névtelenül.

A PLUS TOKEN azonban azt állítja, hogy a lehető leggyorsabban növekszik, hogy vezető pénztárcába, csereügyletbe és fizetési szolgáltatóvá váljon.
Az Ajánlat: A felhasználók a titkosítási pénznemeket (részben vagy egészben) az összekapcsolt AI-Dog-Robot arbitrázs kereskedelemre bocsáthatják.

A AI-Dog-Robot használata nem feltétlenül szükséges, de a PLUS TOKEN által kínált lehetőség passzív nyereség létrehozására.
Az arbitrázs kereskedelem a kereskedelem legbiztonságosabb formája, mivel nem lehet veszteség.

Jelenleg a AI-Dog-Robot-ben lévő betétek esetében körülbelül 10% -os (körülbelül 0,33% -os) napi nyereség kerül kifizetésre.

A nyereményeket naponta fizetik az aktív felhasználók Plus Token pénztárcájához. A Wallet integrált cserélőjével a Plus Token bármikor megváltoztatható Ethereum (ETH) módra.

Az arbitrázs kereskedésben való részvételhez minimum 500 dollár befizetés szükséges legalább egy kriptográfiai pénznemben. A AI-Dog-Robot betétek maximális összege 50 000 USD.
A AI-Dog-ban lévő betétek bármikor visszaadhatók a saját tárcájába. Az első 28 nap során történő visszaterhelés esetén 5% -os egyszeri díjat számolunk fel. A 29. naptól kezdve a díj 1%.
hanem egy meglévő kiosztás a AI-Dog-Robot is is növelhető bármikor (pl.: használata kamatláb-hatás „visszaforgatása” nyereség).

A AI-Dog kezelése nagyon egyszerű:


utasítás
  • Betétek áthelyezése a AI-Dog-be
  • A meglévő betétek növelése
  • Betétek áthelyezése a pénztárcába

Betétek áthelyezése a AI-Dog-be

1.) Belépés után kattintson a "Profile" gombra.

2.) Ezután hívja a AI-Dog-t.

3.) Nyissa meg a kiválasztott pénznem AI-Dog értékét (pl. Ethereum / ETH). Ehhez csúsztassa a kapcsolót jobbra.

4.) Megnyílik az összeg beviteli ablaka.

5.) Írja be az összeget a kiválasztott kriptográfiai pénznemben (itt például 2,85 ETH).
 FONTOS: Input tizedesponthoz és NOT vesszővel! *
Adja meg a tranzakciós jelszavát, majd kattintson az "OK" gombra.

Ebben a példában 2,85 ETH-t helyeztek át a tárcájáról a AI-Dog-Robot-re. Ebből az összegből most kapnak díjakat, amelyeket naponta jóváírnak a Plus Token tárcájához.
Megjegyzés: Az első átutalás összegének nagyobbnak kell lennie, mint az 500 dolláros összeg.A meglévő betétek növelése

1.) Nyissa meg a AI-Dog-t és kattintson a kiválasztott pénznemre (itt például a BitCoin / BTC).

2.) Megnyílik a növelendő összeg beviteli ablaka.

3.) Itt: A 0.0995 BTC meglévő befizetését 0.5 BTC-vel kell növelni. Ezután 0,5995 BTC van a AI-Dog-Robot-ben.
 FONTOS: Input tizedesponthoz és NOT vesszővel! *
Ezután kattintson a "+" (plusz) gombra.

4.) Megnyílik a tranzakciós jelszavak beviteli ablakja.

5.) Adja meg a tranzakciós jelszót, majd kattintson az "OK" gombra.

Ebben a példában a 0.0995 BTC meglévő befizetése 0,5XXXX-vel nőtt. 0.5 BTC átkerült a Walletről a AI-Dog-Robot-re. Most megkapja a 0,5995 BTC nyereményt, amelyet naponta a Plus Token pénztárcáján jóváír.Betétek áthelyezése a pénztárcába

A kriptográfiai pénznem kiválasztása, amelyet a AI-Dog-től vissza kell vinni a pénztárcába (itt például BTC). Ehhez nyomja meg a kapcsolót balra.

Ebben a példában a meglévő BTC befizetés átkerül AI-Dog-ről vissza a tárcába. Az átvitel bármikor megtörténhet.
Megjegyzés: A letéteknek a AI-Dog-Robot-n legalább 28 napig kell maradniuk. Az első 28 napon belül történő visszautalás esetén 5% díjat számolunk fel - a 28. naptól a visszatérített összeg 1% -ának megfelelő díjat számolunk fel.

*) Megjegyzés az IOS operációs rendszerrel rendelkező felhasználók számára (Apple okostelefonok):
A telefon beállításaitól függően előfordulhat, hogy nem jelenik meg tizedespont a megjelenő billentyűzeten. Ebben az esetben írja meg a kívánt összeget decimális ponttal, pl. egy szöveges fájl. Ezután másolja át az összeget és illessze be a Plus Token-APP beviteli mezőbe. útmutató letöltése
Referer-ID: 15782248200

PLUS TOKEN - arbitrázs kereskedés a AI-Dog-Robot-vel STO (Security Token Offering) PlusToken - Az arbitrázs kereskedelem 7% és 18% közötti nyereséget eredményez havonta. Jelenleg mintegy 0,3% -ot osztanak naponta. Ez megegyezik a betétek 10% -os havi megtérülésével. És kockázat nélkül.


magyar, Hungarian - Magyarország, Magyarországon, Hungary
vietnami, ukrán, török, thai, szlovén, szlovák, szerb, svéd, spanyol, román, portugál, orosz, olasz, norvég, német, magyar, lengyel, kínai, japán, horvát, holland, hindi, görög, francia, finn, dán, cseh, bosnyák, bolgár, belorusz, angol, albán, - (STO) Security-Token-Offering
Ez a webhely a Referer-ID és más marketing anyagokkal ingyenesen biztosított, ha korábban regisztráltál itt: PlusToken.

Kérjen ingyenes weboldalt / marketing anyagot

A PLUS TOKEN FÜGGETLEN PARTNERJA
Referer-ID : 15782248200


IS-R Internetdienstleistungen
Dipl. Ing. Bernd Reinders
Ignaz-Semmelweis-Str. 2
46397 Bocholt
Germany
Telefon: +4­9(0)15782248200
Fax: +4­9(0)2871222364
mail: [email protected]
Skype: marion.reinders2
Köszönjük!

A siker szempontjából döntő az erős csapat.
Ezt a honlapot ingyenesen, valamint további céloldalakat és további marketing anyagokat kap.


Egyszerűen adja meg e-mail címét:


.

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - Az arbitrázs kereskedelem a kereskedelem legbiztonságosabb formája, mivel nincs veszteség. A (z) AI-Dog-Robot (Artificial Intelligence) kereskedés csak egy ajánlat, amelyet használhat. Ez nem feltétlenül szükséges. - A PLUS TOKEN biztonságos decentralizált pénztárcáját kizárólag titkosítási pénznemének megőrzéséhez használhatja. : PLUS TOKEN - arbitrázs kereskedés a AI-Dog-Robot-vel !


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Slovenian, Slovak, Serbian, Swedish, spanish, romanian, Portuguese, Russian, Italian, Norwegian, German, Hungarian, Polish, Chinese, Japanese, Croatian, Dutch, hindi, Greek, French, Finnish, danish, Czech, Bosnian, Bulgarian, belarusian, english, Albanian, Magyarországon, Hungary
magyar, Hungarian - Hungary, - STO - Security Token Offering