bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Гореща линия: +49 15782248200   

PLUS TOKEN - Инструкции за изтегляне и регистрация / регистрация: - PlusToken STO (Security Token Offering) - Ръководство за това как да изтеглите този гениален APP към вашия смартфон (IOS и Android). Инструкция за изтегляне и безплатна регистрация / регистрация.


Thai, Albanian, english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Vietnamese, Greek, danish, spanish, Italian, Chinese, German, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Serbian, Turkish, Ukrainian, Hungarian, Finnish, French, hindi, Dutch, Croatian, Czech, Swedish, Japanese,
Разпределени платежни решения Multi-прикрит портфейла чрез QR код децентрализирани топлообменник и арбитраж търговия ++ Всичко в едно мобилно приложение за IOS и Android смартфони ++ Атрактивен партньорска програма за реферали: Plus Token - Изтеглете приложението сега! Защитен портфейл за крипто валути като Bitcoin, Litecoin, Ethereum, дожите, Bitcoin-Cash, Ripple, EOS и Dash - на местно ниво, постоянно безопасни и анонимни. България, Bulgaria
български, Bulgarian - Bulgaria, - Security Token Offering (STO)
У дома - PLUS TOKEN - Инструкции за изтегляне и регистрация / регистрация:
Мобилното приложение може да бъде изтеглено безплатно за IOS и Android смартфони.
Всеки може да използва портфейла пасивно и да управлява активите си децентрализирано и по този начин анонимно и сигурно срещу хакерите.

Използването на AI-Dog-Robot не е задължително, а опция, предложена от PLUS TOKEN за генериране на пасивни печалби.

Инструкции (Vers. 2.3.1)
  • Изтеглете APP PLUS TOKEN
  • Регистрация в PLUS TOKEN
  • Влезте в PLUS TOKEN
  • Проверка на PLUS TOKEN

Изтеглете APP PLUS TOKEN

Има две налични версии за изтегляне. Все още препоръчваме използването на версия 2.3.1, докато новата версия 2.4 е стабилна.


1.) Отворете връзката за изтегляне в браузъра за смартфони.

Изтегляне на връзката IOS

Изтегляне на връзката Android


2.) Избор на операционната система

3.) Изтеглянето започва

4.) Отворете приложението след изтеглянето

5.) Сигурност, тъй като PLUS TOKEN APP не е в APP Store

6.) Променете настройките за сигурност за тази APP

7.) Разрешете инсталирането за това приложение

8.) Започнете инсталирането на APP

9.) PLUS TOKEN APP е инсталирана

10.) Инсталацията е завършена

За IOS операционни системи: Инсталиране на персонализирани бизнес приложения.
Приложението PlusToken е корпоративно приложение / програма за програмисти и все още не може да бъде изтеглено от Магазина за Play. Преди да можете да отворите тези приложения, трябва да установите доверие към тях.
Първият път, когато отворите приложението, ще видите известие, че програмистът на приложението не е надежден. Можете да затворите това съобщение, но приложението още няма да се отвори.

След като затворите съобщението, можете да създадете доверие за програмиста на приложението. Натиснете Настройки> Общи> Профили или Управление на профили и устройства. Под заглавието "Бизнес приложение" ще видите профил за разработчика.
Под това заглавие докоснете името на профила на разработчика, за да установите доверие за този разработчик. Ще бъдете помолени да потвърдите избора си.
След като се доверите на този профил, можете да го отворите незабавно. Този разработчик ще бъде доверен, докато не използвате бутона Изтриване на приложение.
Регистрация в PLUS TOKEN
Ако искате да се регистрирате, моля въведете следния номер като референт (точка 10):

Referer-ID: 15782248200


1.) Меню за избор на езика

2.) Изберете език

3.) Избор за регистрация

4.) Отбележете, за да приемете условията и следващата стъпка

5.) Кликнете тук, за да изберете кода на страната

6.) Изберете държава и преминете към следващата стъпка

7.) Въведете мобилния номер (без код на държавата и без водещ 0 !!) и след това на следващата стъпка. Стойността за въвеждане също е името на профила ви за по-късно влизане

8.) Преместете символа в средата на кръга.

9.) Регистрационният формуляр е отворен
10.) Попълнете формуляра за регистрация и изпратете. Въведете като Referer-ID името на акаунта (мобилния номер) на вашия препращач (без код на държавата и без водещ 0 !!) и след това на следващата стъпка
Referer-ID:
15782248200

11.) Налице са 4 "думи". След това ги запишете в показания ред (пазете бележката внимателно!) И преминете към следващата стъпка

12.) Използвайте менюто за избор, за да изберете 4 "думи" в правилния ред

13.) Четирите думи трябва да се видят на дисплея, показан в същата последователност, както в точка 11)

14.) "Частният ключ" се показва и трябва да се запази. Вече можете да се обадите на APP PLUS TOKEN.

Вече можете да се обадите на APP PLUS TOKEN.
Входът се осъществява с името на Вашата сметка и избраната от вас парола за вход.
За транзакциите използвате паролата за транзакция, която сте избрали.
Името на профила ви е мобилният номер, въведен от Вас при регистрацията (точка 7) (без код на страната и без водещ 0 !!).
За горния пример името на профила ще бъде: 987987654321

ВАЖНИ НАСТРОЙКИ ЗА СИГУРНОСТ!

Искате ли да използвате приложението от друго място или устройство?
За тази цел в допълнение към данните за вход се изисква код за сигурност. Всеки може да избере в каква форма се генерира този код за сигурност (код чрез SMS или електронна поща или с Google 2FA Authenticator).
За да получите код, телефонният номер и / или адресът на електронната поща трябва да бъдат проверени (за предпочитане и двете).
Веднага след регистрирането кликнете върху „Safe Settings“ на „Settings“. След това проверете телефонния номер и / или адреса на електронната поща, като кликнете върху „Get Code“ (2FA е по избор)! За да използвате Google 2FA Authenticator, във всеки случай се изисква предварителна проверка на имейл адреса.
Адресът на електронната поща не може да бъде променен по-късно!
Ако искате също да използвате Google 2FA Authenticator: Не забравяйте да архивирате кода за сигурност на Google!С "Login Authentication settings" и "Presentation Verification Settings" могат да бъдат избрани по какъв начин да се генерира кодът за сигурност за влизане и транзакции.
Влезте в PLUS TOKEN

1.) Обадете се на APP.

2.) Въведете името на акаунта и паролата. Кликнете върху "Login".

3.) Преместете символа в средата на кръга.
Проверка на PLUS TOKEN
За да извършвате плащания към външен портфейл, трябва да проверите себе си по правни причини. Проверката се извършва с помощта на автоматизирано разпознаване на зрително поле. В полето "Identification number" (точка 6.) трябва да въведете номера на паспорта си или номера на личната карта. Името, въведено тук, трябва да е идентично с името в документа ви за самоличност.


1.) След като влезете, кликнете върху "Profile".

2.) Избор на настройки ("Settings")

3.) Избор на потвърждение ("Certification").

4.) Кликнете върху "Certification".

5.) Маска за въвеждане.

6.) Посочете кода на страната, името и номера на лична карта или паспорт (пълно име, както е посочено в документа за самоличност). Кликнете върху белия кръг. Следвайте инструкциите (завъртете главата, мигайте, отворете устата ...) и повторете, ако е необходимо. Само когато завършената снимка се появи в белия кръг, кликнете върху "Submit".

7.) Профилът е потвърден.
Името на профила ви също е Referer-ID за реферали.
Ако препоръчвате PLUS TOKEN, предайте името на профила си на заинтересованата страна, за да могат те да влязат като референт. Регистрацията е възможна само с валиден Referer-ID.
По този начин системата за възнаграждения може да се осъществи с възлагане на референтите.
 

PLUS TOKEN - Инструкции за изтегляне и регистрация / регистрация: STO (Security Token Offering) PlusToken - В портфейла, крипто-валутите БТК, ETH, дългосрочни грижи, тире, на негови, XRP, дожите и EOS може в момента да се провеждат и търгуват. Вземи криптовата си валута и я сложи на друга платформа за допълнителни печалби.


български, Bulgarian - България, България, Bulgaria
японски, шведски, чешки, хърватски, холандски, хинди, френски, фински, унгарски, украинец, турски, сръбски, словенски, словашки, руски, румънски, португалски, полски, норвежки, немски, китайски, италиански, испански, датски, гръцки, виетнамски, български, босненската, Беларус, английски, албанец, Thai, - (STO) Security-Token-Offering
Този уебсайт с вашия Referer-ID и други маркетингови материали се предоставя безплатно, ако преди това сте се регистрирали тук на PlusToken.

Заявете безплатен уебсайт / маркетингов материал

НЕЗАВИСИМ ПАРТНЬОР НА ПЛЮСТЕООКЕН
Referer-ID : 15782248200


IS-R Internetdienstleistungen
Dipl. Ing. Bernd Reinders
Ignaz-Semmelweis-Str. 2
46397 Bocholt
Germany
Телефон: +4­9(0)15782248200
Fax: +4­9(0)2871222364
Mail: [email protected]
Skype: marion.reinders2
Благодаря ви!

Решаващо за успеха ви е силният екип.
Ще получите тази начална страница безплатно, както и допълнителни целеви страници и допълнителни маркетингови материали.


Просто въведете вашия имейл адрес:


.

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - Първо, трябва да изтеглите APP. Можете да се регистрирате / регистрирате само чрез вашия референент. Ето стъпка по стъпка как да го направите. - Ако искате да инсталирате приложението за портфейли, тук е урок, където стъпка по стъпка и подробно обяснява как да продължите (изтегляне и влизане) и друга информация. : PLUS TOKEN - Инструкции за изтегляне и регистрация / регистрация: !


Japanese, Swedish, Czech, Croatian, Dutch, hindi, French, Finnish, Hungarian, Ukrainian, Turkish, Serbian, Slovenian, Slovak, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, German, Chinese, Italian, spanish, danish, Greek, Vietnamese, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Albanian, Thai, България, Bulgaria
български, Bulgarian - Bulgaria, - STO - Security Token Offering