bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Гореща линия: +49 15782248200   

PLUS TOKEN - търговия с арбитраж с AI-Dog-Robot - PlusToken STO (Security Token Offering) - Възползвайте се от опцията и поставете криптовите си валути в напълно арбитражна търговия без риск.


Thai, Albanian, english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Vietnamese, Greek, danish, spanish, Italian, Chinese, German, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Serbian, Turkish, Ukrainian, Hungarian, Finnish, French, hindi, Dutch, Croatian, Czech, Swedish, Japanese,
Можете да изтегляте активите си от търговия по всяко време обратно в портфейла си. Печалбите се плащат ежедневно в портфейла ви.: Plus Token - AI търговия в момента е достъпна за следните крипто валути: BitCoin, Ethereum, LiteCoin, Doge, Bitcoin-Cash, Ripple, Dash и EOS. Можете да увеличите сумата на депозитите си в арбитраж по всяко време. България, Bulgaria
български, Bulgarian - Bulgaria, - Security Token Offering (STO)
У дома - PLUS TOKEN - търговия с арбитраж с AI-Dog-Robot
Арбитражна търговия (AI-Dog-Robot)


Всеки може да използва портфейла пасивно, за да управлява отдалечено своите активи и по този начин сигурно срещу хакери и анонимно.

Въпреки това, PLUS TOKEN твърди, че расте възможно най-бързо, за да стане водещ доставчик на портфейли, обмен и плащане.
Офертата: Потребителите могат да подадат свои криптопропуски (изцяло или отчасти) за арбитражни сделки на свързана AI-Dog-Robot.

Използването на AI-Dog-Robot не е задължително, а опция, предложена от PLUS TOKEN за генериране на пасивни печалби.
Арбитражната търговия е най-сигурната форма на търговия, тъй като не са възможни загуби.

Понастоящем месечните печалби от приблизително 10% (приблизително 0.33% на ден) се изплащат от депозитите в AI-Dog-Robot.

Печалбите се изплащат ежедневно в портфейла на Plus Token на активните потребители. С интегрирания топлообменник на Wallet, Plus Token може да бъде променен на Ethereum (ETH) по всяко време.

За да участвате в търговията с арбитраж, се изисква депозит от поне $ 500 в поне една крипто валута. Максималният размер на депозитите в AI-Dog-Robot е $ 50,000.
Депозитите в AI-Dog могат да бъдат прехвърлени обратно във вашия собствен портфейл по всяко време. За таксуване през първите 28 дни ще бъде начислена еднократна такса в размер на 5%. Започвайки от 29-ия ден таксата е 1%.
Съществуващият депозит в AI-Dog-Robot обаче може да бъде увеличен по всяко време (например: използване на ефекта на лихвения процент чрез "реинвестиране" на печалбите).

Работата с AI-Dog е много проста:


инструкции
  • Прехвърляне на депозити в AI-Dog
  • Увеличаване на съществуващите депозити
  • Прехвърляне на депозити обратно в портфейла

Прехвърляне на депозити в AI-Dog

1.) След вход кликнете върху "Profile".

2.) След това се обадете на AI-Dog.

3.) Отворете AI-Dog за избраната валута (тук например Ethereum / ETH). За да направите това, плъзнете ключа надясно.

4.) Появява се прозорецът за въвеждане на сумата.

5.) Въведете сумата в избраната крипто валута (тук например 2,85 ETH).
 ВАЖНО: Въведете с десетична точка и НЕ с запетая !! *
Въведете паролата за транзакция и кликнете върху "OK".

В този пример 2.85 ETH бяха прехвърлени от портфейла ви в AI-Dog-Robot. От тази сума вече ще получавате награди, които ще бъдат кредитирани ежедневно в портфейла си Plus Token.
Забележка: Размерът на първото прехвърляне трябва да бъде по-висок от еквивалента на $ 500.Увеличаване на съществуващите депозити

1.) Отворете AI-Dog и кликнете върху избраната валута (тук например BitCoin / BTC).

2.) Ще се отвори прозорец за вход за сумата, която ще се увеличи.

3.) Тук: съществуващ депозит от 0.0995 BTC трябва да бъде увеличен с 0.5 BTC. Тогава има 0.5995 BTC в AI-Dog-Robot.
 ВАЖНО: Въведете с десетична точка и НЕ с запетая !! *
След това кликнете върху "+" (плюс).

4.) Появява се прозорецът за въвеждане на паролата за транзакция.

5.) Въведете парола за транзакция и кликнете върху "OK".

В този пример съществуващият депозит от 0.0995 BTC е увеличен с 0.5 BTC. 0,5 BTC са прехвърлени от Wallet към AI-Dog-Robot. Вече ще получите печалбите от 0.5995 BTC, които ще се кредитират ежедневно с вашия портфейл Plus Token.Прехвърляне на депозити обратно в портфейла

Избор на крипто-валута, който трябва да бъде прехвърлен от AI-Dog обратно в портфейла (например BTC, например). За да направите това, натиснете бутона обратно наляво.

В този пример съществуващият депозит BTC ще бъде прехвърлен от AI-Dog обратно в портфейла. Повторно предаване може да се извърши веднъж.
Забележка: Депозитите трябва да останат на AI-Dog-Robot в продължение на най-малко 28 дни. За връщане на трансфер в рамките на първите 28 дни се начислява 5% такса - от 28-ия ден ще се начислява такса от 1% от върнатата сума.

*) Забележка за потребители с операционна система IOS (смартфони на Apple):
В зависимост от настройките на телефона ви може да няма десетична запетая на клавиатурата, която се показва. В този случай, моля, напишете желаната сума с десетична точка в напр. теXтов файл. След това копирайте сумата и я поставете в полето за въвеждане на Plus Token-APP. Изтегляне на ръководството
Referer-ID: 15782248200

PLUS TOKEN - търговия с арбитраж с AI-Dog-Robot STO (Security Token Offering) PlusToken - Търговията с арбитраж генерира печалба от 7% до 18% на месец. В момента около 0.3% се разпределя ежедневно. Това е еквивалентно на месечна доходност от около 10% върху вашите депозити. И без никакъв риск.


български, Bulgarian - България, България, Bulgaria
японски, шведски, чешки, хърватски, холандски, хинди, френски, фински, унгарски, украинец, турски, сръбски, словенски, словашки, руски, румънски, португалски, полски, норвежки, немски, китайски, италиански, испански, датски, гръцки, виетнамски, български, босненската, Беларус, английски, албанец, Thai, - (STO) Security-Token-Offering
Този уебсайт с вашия Referer-ID и други маркетингови материали се предоставя безплатно, ако преди това сте се регистрирали тук на PlusToken.

Заявете безплатен уебсайт / маркетингов материал

НЕЗАВИСИМ ПАРТНЬОР НА ПЛЮСТЕООКЕН
Referer-ID : 15782248200


IS-R Internetdienstleistungen
Dipl. Ing. Bernd Reinders
Ignaz-Semmelweis-Str. 2
46397 Bocholt
Germany
Телефон: +4­9(0)15782248200
Fax: +4­9(0)2871222364
Mail: [email protected]
Skype: marion.reinders2
Благодаря ви!

Решаващо за успеха ви е силният екип.
Ще получите тази начална страница безплатно, както и допълнителни целеви страници и допълнителни маркетингови материали.


Просто въведете вашия имейл адрес:


.

WBF - Plus Token APP STO (Security-Token-Offering) - Арбитражната търговия е най-сигурната форма на търговия, тъй като не са възможни загуби. Търговията с AI-Dog-Robot (Artificial Intelligence) е само оферта, която можете да използвате. Това не е задължително. - Можете също така да използвате безопасното децентрализирано портфейла на PLUS TOKEN единствено за съхраняване на вашата крипто-валута. : PLUS TOKEN - търговия с арбитраж с AI-Dog-Robot !


Japanese, Swedish, Czech, Croatian, Dutch, hindi, French, Finnish, Hungarian, Ukrainian, Turkish, Serbian, Slovenian, Slovak, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, German, Chinese, Italian, spanish, danish, Greek, Vietnamese, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Albanian, Thai, България, Bulgaria
български, Bulgarian - Bulgaria, - STO - Security Token Offering